Menu de recherche, service d'information Internet
Publicité

Fountain Of Excellence Initiatives – Hulporganisatie – Oeganda

Deze jonge meisjes zijn vastbesloten om te praten over de uitdagingen die mede kinderen in verschillende gemeenschappen doormaken door middel van muziek. voor kinderen. Je kunt ervoor kiezen om deel uit te maken van dit doel door sponsor te worden van de wekelijkse FOUNTAIN programma's of door ons onderwijsprogramma te steunen dat studiebeurzen aan kinderen geeft.

https://www.facebook.com/groups/416904938925377/user/100000904508137/

Prince Benja Vierkant

Founder bij Springs Of Excellence en werkt bij CEO and Founder bij Fountain Of Excellence-Initiatives

Vorige: Jouvin Child Sports Organization

Hallo vrienden!
We helpen bij het voorzien in basisbehoeften en voedsel voor behoeftige kinderen, smeekbeden help ons dit in oktober te doen door ons te helpen 200 euro in te zamelen om de meest behoeftige kinderen te helpen. Neem contact op met Dirk Dirk Vervoort voor meer informatie over hoe u uw steun naar ons kunt sturen.
Geniet van enkele van de foto's van kinderen!!
Voor maar 3€/maand geef je een kind een menswaardig bestaan.

Over de Auteur: Zoek Me Nu
Dites-nous quelque chose sur vous-même.

Zoek MeNu Netwerk: Elektronische Informatie Dienst

Opmerkingen

Aucun commentaire pour l'instant